My Hobby Horses

Slideshow (100%x100%)

Isot kepparit

  

Tuotekuva AK Liinu on iloinen ja energinen tamma. Se rakastaa vauhtia ja sen on ..
195.00 €
Tuotekuva AK Kukkuluuruu on tomera tamma. Harja tuulessa heiluen se laukkaa riem..
179.00 €

Meiltä voit ostaa ihania ja laadukkkaita keppihevosia. Jokainen myytävänä oleva keppihevonen on omanlaisensa taideteos, joka on syntynyt suomalaisena käsityönä. Ne sopivat kaikenlaisiin keppihevosharrastuksiin ja niistä riittää iloa pitkään.

Keppihevonen voi olla normaalin kokoinen (noin 28 x 34 cm) tai ison kokoinen (noin 30 x 40 cm). Koko ilmoitetaan jokaisen kepparin omalla sivulla. Sen lisäksi meillä on myytävänä myös satukeppareita, joita tehdessä mielikuviteuksella ei ole ollut mitään rajoja.  

Keppihevosen silmät ja sieraimet on tehty mustasta huovasta. Silmät on väritetty myrkyttömillä kangasväreillä. Kangasvärit ovat CE-merkittyjä, eivätkä sisällä ATSO-värejä. Keppihevosissa on usein myös muita maalauksia, kuten tummennoksia, vaalennoksia, pilkkuja tai muita kuvioita. 

Kankaina on käytetty fleeceä tai velboaa, mikä on mainittu erikseen kyseisen kepparin kohdalla. Sisus on tyynyihin tarkoitettua pumpulimaista polyesteriä. Kepit ovat aitoa puuta. Pyörökepin läpimitta on 18mm. Kepparit toimitetaan täysin käyttövalmiina, täytettyina ja kepillä varustettuina. Pakkaukssissa pyrimme käyttämään kierrätysmateriaaleja. Näin haluamme kantaa kortemme kekoon kestävän kehityksen puolesta.

Keppihevosen hinta muodostuu materiaalikuluista ja työn määrästä. Hintaan kuuluvat aina suitset, jotka keppihevosella ovat sen kuvassa. Suitset mainitaan myös jokaisen hevosen kohdalla erikseen. Myytäviä keppihevosia tulee lisää sivuille viikottain. Kannattaa olla tarkkana.

Jos haluat tulla käymään tai noutaa kepparin kotiosoitteestamme, soitathan ensin, sillä meillä ei ole varsinaisia kauppatiloja, emmekä ole aina kotona!

 

 

 

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teemme hepoja koko ajan lisää, mutta tällä hetkellä ne laukkaavat todella nopeasti uusiin koteihinsa. Jos sivuilla ei ole montaa hepoa tai sellaista hepoa kuin sinä olet etsimässä, kannattaa meihin ottaa yhteyttä.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jos haluat hevosellesi useammat suitset, spesiaalisuitset, riimun tai loimen, ne kannattaa tilata ostoksen yhteydessä, jolloin me voimme vielä sovittaa ne ostetulle hevoselle. Meidän hevosemme ovat uniikkeja ja niiden suitset saattavat sopia vain sille tietylle hevoselle. 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  

My Hobby Horses

www.myhobbyhorses.fi 

Kaikki hinnat sisältävät alvin!