My Hobby Horses

Isot kepparit

  

Tuotekuva AK Usvanpoika on upea ja itsevarma ori. Pois alta risut ja männynkävyt..
155.00
Tuotekuva AK Sirmikka on vilkas ja iloinen suokkitamma. Se rakastaa laukkaamist..
145.00
Tuotekuva AK Musta ori tietää olevansa komea ja näyttävä keppari. Se mielellää..
149.00
Tuotekuva AK Vanilja on iloinen ja vekkuli tamma. Se rakastaa laukkaamista metsä..
139.00
Tuotekuva AK Kukunoora on pirtsakka ruskea tamma, joka pitää laukkaamisesta sä..
135.00
Tuotekuva AK Lumitähti on vilkas, vaaleanharmaa tamma, joka on mielellään viip..
145.00
Tuotekuva AK Pilvenpoika on iloinen vekkuli ruuna, joka on saanut nimensä valk..
125.00
Tuotekuva Elli on iloinen ja toimelias tobiaanotamma. Keppihevos-Ellin esikuvana..
169.00
Tuotekuva AK Irmeliini on eloisa ja tempperamenttinen tamma. Mielellään se näyt..
135.00

  

Meillä myynniissä olevat keppihevoset on jaettu kolmeen eri ryhmään. Normaalit eli noin A3 paperiarkin kokoiset (noin 40 cm korkeat ja 30 cm leveät) kepparit , isot kepparit, jotka nimensä mukaan ovat  isompia kuin A3 paperiarkki ja satukepparit, joita tehdessä mielikuvituksella ei ole ollut mitään rajoja.

Jokainen myytävänä oleva keppari on omanlaisensa taideteos, joka on syntynyt suomalaisena käsityönä. Ne sopivat kaikenlaisiin keppihevosharrastuksiin ja niistä riittää iloa pitkään.

Kepparin silmät ovat mustalle fliisille tai huovalle piirretty tai maalattu myrkyttömillä kangasväreillä. Keppihevosissa on usein myös muita maalauksia, kuten tummennoksia, vaalennoksia, pilkkuja tai muita kuvioita. Kaikissa niissä on käytetty myrkyttömiä kangasvärejä. Nämä kangasvärit ovat CE-merkittyjä, eivätkä sisällä ATSO-värejä.

Kankaina on käytetty fleeceä tai velboaa, mikä on mainittu erikseen kyseisen kepparin kohdalla. Sisus on tyynyihin tarkoitettua pumpulimaista polyesteriä. Kepit ovat aitoa puuta. Pyörökepin läpimitta on 18mm. Kepparit toimitetaan täysin käyttövalmiina, täytettyina ja kepillä varustettuina. Pakkaukssissa pyrimme käyttämään kierrätysmateriaalia. Näin haluamme kantaa kortemme kekoon kestävän kehityksen puolesta.

Keppihevosen hinta muodostuu materiaalikuluista ja työn määrästä. Suurimmalla osalla keppihevosista on suitset, jotka kuuluvat hintaan. Jos kepparin kuvassa ei ole suitsia, niin silloin ne eivät hintaan kuulu.  Myytäviä keppihevoseia tulee lisää sivuille viikottain. Kannattaa olla tarkkana.

Jos haluat tulla käymään tai noutaa kepparin kotiosoitteestamme, soitathan ensin, sillä meillä ei ole varsinaisia kauppatiloja, emmekä ole aina kotona!

 

My Hobby Horses

www.myhobbyhorses.fi 

Kaikki hinnat sisältävät alvin!