My Hobby Horses

Kepparit

  

Tuotekuva AK Lumikukka on upea vaaleanharmaa tamma. Erityisesti lumikukka on ylp..
139.00
Tuotekuva Ak Tuulikki on tummaharjainen upea tamma, joka rakastaa kaikenlaisia..
143.00
Tuotekuva AK Urmeliini on pirtsakka kepparitamma. Harja tuulessa heiluen ja il..
135.00
Tuotekuva AK Taavetti on vilkas ilopilleri. Se rakastaa laukkaamista luonnossa...
137.00
Tuotekuva AK Namuliini on veikeä ja leikkisä tamma. Namuliini on myös hiukan dii..
139.00
Tuotekuva AK Eloveena on iloinen ja vilkas suokkitamma. Se on uskollinen ystäv..
143.00
Tuotekuva AK Hulivili on iloinen ja energinen oripoika. Se rakastaa vauhtia ja..
129.00
Tuotekuva AK Salama on nimensä mukaisesti pirteä ja energinen oripoika. Se miele..
143.00
Tuotekuva Kipinä on iloinen, vilkas ja taitava tamma. Nimensä se on saanut piene..
143.00
Tuotekuva AK Pumpernikkeli on iloinen oripoika. Se rakastaa laukkaamista metsä..
119.00
Tuotekuva AK Aavikkotuuli on iloinen ja reilu monivärinen tamma. Se rakastaa k..
115.00

  

Meillä myynniissä olevat keppihevoset on jaettu kolmeen eri ryhmään. Normaalit eli noin A3 paperiarkin kokoiset (noin 40 cm korkeat ja 30 cm leveät) kepparit , isot kepparit, jotka nimensä mukaan ovat  isompia kuin A3 paperiarkki ja satukepparit, joita tehdessä mielikuvituksella ei ole ollut mitään rajoja.

Jokainen myytävänä oleva keppari on omanlaisensa taideteos, joka on syntynyt suomalaisena käsityönä. Ne sopivat kaikenlaisiin keppihevosharrastuksiin ja niistä riittää iloa pitkään.

Kepparin silmät ovat mustalle fliisille tai huovalle piirretty tai maalattu myrkyttömillä kangasväreillä. Keppihevosissa on usein myös muita maalauksia, kuten tummennoksia, vaalennoksia, pilkkuja tai muita kuvioita. Kaikissa niissä on käytetty myrkyttömiä kangasvärejä. Nämä kangasvärit ovat CE-merkittyjä, eivätkä sisällä ATSO-värejä.

Kankaina on käytetty fleeceä tai velboaa, mikä on mainittu erikseen kyseisen kepparin kohdalla. Sisus on tyynyihin tarkoitettua pumpulimaista polyesteriä. Kepit ovat aitoa puuta. Pyörökepin läpimitta on 18mm. Kepparit toimitetaan täysin käyttövalmiina, täytettyina ja kepillä varustettuina. Pakkaukssissa pyrimme käyttämään kierrätysmateriaalia. Näin haluamme kantaa kortemme kekoon kestävän kehityksen puolesta.

Keppihevosen hinta muodostuu materiaalikuluista ja työn määrästä. Suurimmalla osalla keppihevosista on suitset, jotka kuuluvat hintaan. Jos kepparin kuvassa ei ole suitsia, niin silloin ne eivät hintaan kuulu.  Myytäviä keppihevoseia tulee lisää sivuille viikottain. Kannattaa olla tarkkana.

Jos haluat tulla käymään tai noutaa kepparin kotiosoitteestamme, soitathan ensin, sillä meillä ei ole varsinaisia kauppatiloja, emmekä ole aina kotona!

 

My Hobby Horses

www.myhobbyhorses.fi 

Kaikki hinnat sisältävät alvin!