My Hobby Horses

Satukepparit

  

Tuotekuva AK Liekki on energinen ja temperamenttinen satukeppari. Se mielellään ..
149.00
Tuotekuva AK Ruusunnuppu on iloinen ja pirteä satukepparitamma. Erityisen ylpe..
135.00
Tuotekuva Hunaja on iloinen ja reipas satukepparitamma, joka pitää vauhdista ja..
119.00
Tuotekuva AK Mustikka on ihanan pehmeä sulosilmä. Se on iloinen veitikka, joka..
145.00
Tuotekuva Kaunotar on iloinen ja reipas satukepparitamma. Mieluiten se laukkaa l..
119.00

Meiltä voit ostaa ihania ja laadukkkaita keppihevosia. Jokainen myytävänä oleva keppihevonen on omanlaisensa taideteos, joka on syntynyt suomalaisena käsityönä. Ne sopivat kaikenlaisiin keppihevosharrastuksiin ja niistä riittää iloa pitkään.

Keppihevonen voi olla normaalin kokoinen (noin 28 x 34 cm) tai ison kokoinen (noin 30 x 40 cm). Koko ilmoitetaan jokaisen kepparin omalla sivulla. Sen lisäksi meillä on myytävänä myös satukeppareita, joita tehdessä mielikuviteuksella ei ole ollut mitään rajoja.  

Keppihevosen silmät ja sieraimet on tehty mustasta huovasta. Silmät on väritetty myrkyttömillä kangasväreillä. Kangasvärit ovat CE-merkittyjä, eivätkä sisällä ATSO-värejä. Keppihevosissa on usein myös muita maalauksia, kuten tummennoksia, vaalennoksia, pilkkuja tai muita kuvioita. 

Kankaina on käytetty fleeceä tai velboaa, mikä on mainittu erikseen kyseisen kepparin kohdalla. Sisus on tyynyihin tarkoitettua pumpulimaista polyesteriä. Kepit ovat aitoa puuta. Pyörökepin läpimitta on 18mm. Kepparit toimitetaan täysin käyttövalmiina, täytettyina ja kepillä varustettuina. Pakkaukssissa pyrimme käyttämään kierrätysmateriaaleja. Näin haluamme kantaa kortemme kekoon kestävän kehityksen puolesta.

Keppihevosen hinta muodostuu materiaalikuluista ja työn määrästä. Hintaan kuuluvat aina suitset, jotka keppihevosella ovat sen kuvassa. Suitset mainitaan myös jokaisen hevosen kohdalla erikseen. Myytäviä keppihevosia tulee lisää sivuille viikottain. Kannattaa olla tarkkana.

Jos haluat tulla käymään tai noutaa kepparin kotiosoitteestamme, soitathan ensin, sillä meillä ei ole varsinaisia kauppatiloja, emmekä ole aina kotona!

 

Tuoteryhmät

 

  

 

Varusteita hevosille ja ratsastajille.

Laukkaa sivuille!

My Hobby Horses

www.myhobbyhorses.fi 

Kaikki hinnat sisältävät alvin!