My Hobby Horses nettikauppa

Tilaus- ja toimitusehdot

YLEISTÄ

My Hobby Horses Finland (y-tunnus: 2699755-8) myy My Hobby Horses verkkokaupan kautta keppihevosia ja niiden varusteita yli 14-vuotta täyttäneille Suomeen ja ulkomaille. My Hobby Horses Finland toiminimellä on olemassa vain nettikauppa, vaikka toki keppareita voi tulla noutamaan yrityksen osoitteesta sopimuksen mukaan.

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 1.10.2017 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme.

 

TUOTETIEDOT

Keppihevoset sivulla kerrotaan yleisesti My Hobby Horses keppihevosten tekemisestä ja materiaaleista, mutta tarkemmat tiedot löytää jokaisen kepparin tai muun tuotteen omalta sivulta. Pyrimme kuvaamaan kepparit luonnonvalossa, mutta jo pelkästään eri tietokoneilla kuvat voivat näyttää hieman eri värisiltä, joten pyydämme ottamaan sen huomioon. 

 

HINNAT

Kepparit, Isot kepparit, Satukepparit ja Varusteet sivuilla kerrotaan hinnat, jotka sisältävät alvin. Kun asiakas menee ostoskoriin ja kassalle, siellä näkyy tarkempi erittely siitä, paljonko esim. ALV tuotteesta tarkalleen ottaen on ja paljonko tuotteeseen tulee matkakustannuksia. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut Suomeen ovat 8,90 euroa jokaisesta lähetyksestä. Muualle EU-maihin tai EU-alueen ulkopuolelle hinnat määräytyvät postin tarjoamien hintojen mukaan. Pidätämme oikeuden toimituskulujen muutoksiin. Toimitamme tilaukset postitse.

 

MAKSAMINEN

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

 

TILAUSVAHVISTUS

Onnistuneen ostoksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa. Jos emme jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustasi ilmoitamme siitä sähköpostiisi mahdollisimman pian.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitukset pyritään postittamaan samana tai seuraavana päivänä ostoksen tekemisestä. Suomen toimitukset tapahtuvat muutaman päivän sisällä, EU-maihin toimitusaika on noin 1 - 14 päivää ja EU-maiden ulkopuolelle useammankin viikon. Otathan huomioon sen, että sesonkiaikana, kuten jouluisin, postin toimitukset kaikkialle viivästyvät.

 

PALAUTUS JA REKLAMAATIOT

Ostajana sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran vastaanottamisesta. Tuotteen tulee palautettaessa olla käyttämätön ja hyvin pakattu. Emme korvaa palautuksen aiheuttamia postikustannuksia, mutta maksamme ostoksen hinnan kuluttajasuojalain mukaisesti.

Tarkistathan tuotteen sen saavuttua perille. Jos tuote on esimerkiksi vioittunut matkalla, siitä pitää ilmoittaa viipymättä soittamalla tai sähköpostilla. Pyydämme laittamaan vioittuneesta tuotteesta kuvan sähköpostiimme. 

 

ASIAKASPALVELU

Osoite: Amandantie 10,
37830 Akaa
Finland

Puh. 040 5374875, 040 7645456
Sähköposti: myhobbyhorses@gmail.com
 

 

My Hobby Horses

Käsintehdyt keppihevoset
www.myhobbyhorses.fi 
Kaikki hinnat sisältävät alvin!